top of page

Min Historie

Jeg heter Ann Christin og jeg er Yogalærer, Lydhealer og Reikihealer. For 10 år siden startet jeg en transformerende prosess da stress og utmattelse ledet meg til å stille spørsmål til hvordan jeg ville leve livet mitt videre.

 

Det var vanskelig å kjenne på glede, merket jeg. De tingene jeg elsket før gav ingen følelser i meg lenger. Jeg løp gjennom dagen for å rekke mine gjøremål, klokka jaget meg konstant, alltid litt etter, alltid litt dårlig samvittighet for jobb, barnehage, barn, ektefelle, hjem, familie og venner. Når alt var gjort var det bare å stupe til sengs og håpe på tilstrekkelig timer med søvn. Det var ingen tid til å stoppe opp og kjenne etter - men kroppen snakket stadig høyere til meg med hjertebank, smerter, søvnløshet og et kaotisk tankespinn. 

Etterhvert ble jeg hjemsøkt av tanken om at "det må være noe mer, det finnes andre liv...". Som et mantra kunne det kverne rundt i hodet mitt. Jeg visste at livet kunne være noe annet enn dette, mer i samklang med hvem jeg er og hva som gir meg glede. Jeg hadde jo vært både fantasifull, glad og kreativ før - hvor hadde det blitt av?

 

Man sier ingenting er tilfeldig, men på en tilsynelatende tilfeldig måte ble jeg ledet til Kundalini Yoga, meditasjon, og energi- og lydhealing som viste seg å være sterke redskaper for løse opp i flokene jeg bar på i kroppen, i tankesinnet og følelsesmessig.

 

Jeg opplevde at veien til helhet åpner seg når jeg ser etter den, at vi er så mye mer enn det vi skjønner før vi begynner å lete etter oss selv - og jeg kjente et behov for å dele av de redskapene som hadde hjulpet meg - og som fortsatt hjelper - for å være til hjelp for deg på din vei til å bli Hél.

 

Med det invitere jeg deg på er reise mot å bli mer av den du egentlig er - Hél med yoga, med lyd og med healing.

Klem

Ann Christin

GettyImages-636955070.jpg
GettyImages-140882576.png

My Approach

Describe your service here. What makes it great? Use short catchy text to tell people what you offer, and the benefits they will receive. A great description gets readers in the mood, and makes them more likely to go ahead and book.

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are.

bottom of page